Plataforma Restaurant New York City, 20th Birth. Brazilian Style. Elegance. *****Unforgettable


Churrascaria Plataforma - Brazilian Steakhouse

A primeira churrascaria autêntica brasileira dos Estados Unidos, com endereço em Nova Iorque, atrai pela qualidade de suas instalações, serviços e comida diferenciada. A prova são estes vinte anos de sucesso ininterrupto. Elogios do público, da crítica, dos clientes e dos severos orgãos de vigilância sanitária americana.






 Ambientes elegantes, serviço impecável do time de frente, cozinhas premiadas por suas instalações. Sabor! 
 A Churrascaria Plataforma encanta os americanos, que não conheciam o sistema de rodízio de carnes nobres com mesa de saladas gourmet. Aqui as carnes são 100 % “Made in USA”, e os cortes brasileiros, com excecao da carne de carneiro, que é importada das fazendas da Nova Zelandia. Alguns "Gauchos" autênticos trazidos do Brasil que estao na Plataforma nestes 20 anos.  


Os clientes encontram aqui o pedaço do mais genuíno rodízio que o país oferece: o serviço 5 estrelas de estilo brasileiro e impecável, decoração aconchegante mesmo o lugar sendo  espaçoso



Para completar, mais um detalhe de superioridade: a Linguiça é de fabricacao local, tem receita exclusiva para a Plataforma. Tudo isso para garantir um rodízio perfeito.

 Desde 1996, comemorando 20 anos de sucesso neste 2016, a Churrascaria Plataforma reina em Nova Iorque, junto com seus proprietários Luis Gomes, João de Matos e Alberico Campana Jr.  
 João De Matos é idealizador do Brazilian Day NYC, hoje BRDay.







 Suas mesas são sempre estreladas por celebridades que podem ter o brilho do Rei Pelé (que comemorou aqui o lançamento do filme de sua vida Birth of a Legend, há pouco), Gisele Bundchen, Leonardo De Caprio, Robert DeNiro, Francis Ford Coppola, Rihana, Naomi Campbell, Adriana Lima, Izabel Goulart, Ana Beatriz Barros, Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio, Silvio Santos, Emerson Fittipaldi, Nelson Piquet, Tony Kanaan, Helio Castro Neves, Guga e muitos mais.





Para veganos como Xuxa, deliciosos sushis e sashimis combinados com saladas incríveis estão sempre a disposição dos clientes.

 Às quartas-feiras e sábados no almoço, a Plataforma oferece a melhor feijoada brasileira dos Estados Unidos. Suculenta e aprovada pelos brasileiros que frequentam a casa.

 A Churrascaria Plataforma dispõe de espaços para eventos com variedade de pacotes de preços e ofertas que satisfazem a formatação de encontros empresariais ou sociais.






O Bar com comidinhas brasileiras e algumas especialidades variadas

 O bar da Churrascaria Plataforma em NYC surpreende pelo bom gosto visual e pela variedade das delicias do Brasil oferecidas. Sem esquecer das caipirinhas que sao verdadeiras obras de arte: limao, limao amarelo, morango, abacaxi, kiwi, maracuja, caju e licor de acai, em 38 tipos de cachaca (a maior seleção dos EUA), vodka, rum ou saquê.




Nos horários do Happy Hour da semana faz sucesso a bossa "2 X 1" para todos os drinks e caipirinhas; 
Todas as datas festivas do calendário americano são comemoradas durante o ano como Natal e Dia das Mães , dos Pais, Ação de Graças, Valentine's.





O que diz a Imprensa americana sobre o Plataforma de NYC:

(Daily News): Já me perguntaram um monte de vezes ao longo do ano que restaurantes de Nova York que eu seria mais propenso a visitar de escolha pessoal ao invés de responsabilidade profissional. O nome que eu ouvi proferir, em resposta, mais do que qualquer outro, foi Churrascaria Plataforma ...




(The New York Times)... E eu não sei mesmo certo como pronunciá-lo. "Uma das melhores coisas sobre Churrascaria Plataforma é que você não se sente em Nova York, em tudo. Os proprietários têm se esforçado para fazer este restaurante (ao contrário de vários pretendentes na cidade) absolutamente fiel aos detalhes brasileiros...Julie, meu amigo e vizinho, escolheu [Churrascaria Plataforma] e fez a coisa certa. Ela convidou amigos e familiares para jantarmos juntos na Churrascaria Plataforma, um restaurante brasileiro tão grande, estridente e over-the-top...

 A carta de vinhos um destaque a parte com o tempo atual em Nova Iorque, tem sido grande a procura de vinhos tintos na Plataforma. A equipe da elegante churrascaria autenticamente brasileira sugere  para os turistas verde-amarelos que lotam a casa,  bem como para os newyorkers  e gourmets que já são clientes habituais, algumas boas sugestões e excelente relação qualidade- preço de bons rótulos.



(New York Magazine) Para um fabuloso jantar divertido com um sotaque brasileiro, Churrascaria Plataforma é a próxima melhor coisa desde o filme Voando para o Rio ...

Sobremesas do Brasil, as melhores



 Reservas; https://www.plataformachurrascaria.com/plataforma/reservation.aspx

Serviços
Endereço: 316 w 49th st. (Entre 8 e 9 avenidas)/ Nova Iorque, NY, 10019

telefone- 212- 245 0505
www.churrascariaplataforma.com
www.plataformaonline.com

FaceBook- Churrascaria Plataforma
Funciona diariamente a partir do meio dia até a meia noite, sem intervalos (domingos e segundas feiras fecha as 23h)
Estacionamento Conveniado (na 335 W 49 th Street no Worldwide Plaza Building).

Por Luisa Mello Pimenta, de São Paulo
Equipe "Blogueiros"

**

Churrascaria Plataforma - Brazilian Steakhouse

The first Brazilian authentic churrascaria US, with address in New York, attracted by the quality of its facilities, services and differentiated food. The proof is these twenty years of uninterrupted success. Praise from the public, critics, customers and severe American monitoring sanitary bodies.

 Elegant surroundings, flawless service front team, kitchens awards for its facilities. Flavor!
 The Churrascaria Plataforma enchants Americans, who did not know the rotation system of fine meats with gourmet salads table.



 Here the meat is 100% "Made in USA" with exception of mutton, which is imported from farms in New Zealand. The cuts are totally Brazilian. Some "Gauchos" authentic brought from Brazil that are on the plataforma in these 20 years. The "barbecue", skewers and other equipment, also came from Brazil. To complete, plus a superior detail: the linguica and local manufacturing has exclusive recipe for the Platform. All this to ensure a perfect rodizio.

 Since 1996, celebrating 20 years of success in 2016, the Churrascaria Plataforma reigns in New York, along with their owners Luis Gomes, João de Matos and Alberico Campana Jr.

Today the Churrascaria Plataforma serves with style and deliciously authentic recipes, tested periodically, about 15 thousand meals per month, and an average of 12,000 caipirinhas.




 Your tables are always starring celebrities who may have the brightness of Pelé (here celebrated the release of the film of his life Birth of a Legend, just), Gisele Bundchen, Leonardo De Caprio, Robert DeNiro, Francis Ford Coppola, Rihana Chris Rock, Derek Jeter, Alex Rodriguez, Rudolph Giuliani, Danny Glover, Alicia Keys, Mariah Carey, Luis Miguel, Jessica Biel, Heather Graham, Cindy Lauper, Naomi Campbell, Adriana Lima, Izabel Goulart, Ana Beatriz Barros, Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio, Skin, Silvio Santos, chef Emeril, Marco Nannini, Jose Wilker and most global, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, Nelson Piquet, Tony Kanaan, Helio Castroneves, Guga and many more who have surrendered to the delicious cuts picanha, titty and the incredible creative salads.
Plataforma NYC  ranked among the top 50 "Steak Houses" of the United States.
For vegans as Xuxa, delicious sushi and sashimi combined with amazing salads.

Gastronomical attractions, differential and services for events

 During dinner (hours after 16h), the service offers a delicious cocktail shrimp, prepared as the "golden years" in SP and RJ, octopus salad, and enjoyed Japanese table with made sushi fresh, unlike other steakhouses , on site. Included in the fixed price per person.

 Wednesdays and Saturdays at lunch, the platform offers the best Brazilian feijoada US. Succulent and approved by Brazilians from all states attending the house.

 The Churrascaria Plataforma has event spaces with a variety of pricing packages and offers that meet the formatting of corporate or social gatherings.





The Bar with Brazilian finger food and some different specialties

 The bar of the Churrascaria Plataforma in NYC surprised by good visual taste and the variety of the offered delicacies Brazil. The delicacies kill the longing of all Brazilian customers. Here it is possible to get enough (regardless of rodizio) sliced ​​steak, mixed grill, parma ham, cheese patties, meat croquettes, cassava dumplings with cheese, breaded shrimp, fried sausage with cassava and other delicacies. The bar is also offered to Grana Padano cheese portion with honey, a specialty with Italian accent greatly appreciated. Without forgetting the caipirinhas that are true works of art: lemon, yellow lemon, strawberry, pineapple, kiwi, passion fruit, cashew and acai liqueur in 38 types of cachaca (the largest US selection), vodka, rum or looting.
In times of Happy Hour this week is successful bossa two for one for all drinks and caipirinhas; ie the customer gets the same drink courtesy of the Platform.





The desserts "home" in New York

 To whet the emotional memory of Brazil, Churrascaria Plataforma customers are surprised to find in offering desserts: chocolate mousse and passion fruit, brigadier, milk pudding, papaya cream, blancmange, coconut quindim. Ice cream in fruit can be orange, pineapple, lemon or coconut, besides the traditional strawberry, crème, chocolate or coffee.
All festive dates the American calendar are celebrated throughout the year such as Christmas and Mother's Day and Thanksgiving Day.
Long live the Platform Manhattan in the heart of New York!





What does the American press about the NYC Platform:


(Daily News): I've been asked a lot of times during the year that New York restaurants that I would be more likely to visit a personal choice rather than professional responsibility. The name I heard say, in response, more than any other, was Churrascaria Plataforma ...


(The New York Times) ... I do not know even sure how to pronounce it. "One of the best things about Churrascaria Plataforma is that you do not feel in New York at all. The owners have endeavored to make this restaurant (unlike several suitors in the city) absolutely faithful to Brazilian details ... Julie, my friend and neighbor, chose [Churrascaria Plataforma] and did the right thing. She invited friends and family to dinner together at Churrascaria Plataforma, a Brazilian restaurant so big, raucous and over-the-top ...

João de Matos: Hall of fame permanente nos salões do Plataforma NYC






(Magazine Gourmet USA) - ". Five years ago, you could go to Brazilian restaurants [in New York] and 60 percent of customers would be South America Today 80 percent, they are Americans," said the Consul General Paul Vasconcellos said that find in Manhattan Brazilian ideal atmosphere in Churrascaria Plataforma in Midtown without forgetting the same red and green discs to alert waiters want more meat.


(Where Magazine NYC) Churrasco Brazilian style is an all-you-can-eat prix fixe meatfest, how ever could imagine ... Attentive wait staff keep coming (sirloin! Skirt steak! Chicken Sausage! Ribs! Mussel! salmon!) Until you turn your indicator back to red.



(New York Magazine) For a fabulous fun dinner with a Brazilian accent, Churrascaria Plataforma is the next best thing from the movie Flying Down to Rio ... The mood is upbeat restaurant, its elegant and informal and friendly atmosphere, its decoration is minimalist but warmly. Once this is definitely not the kind of dinner to hurry, if you are planning to eat before the theater, better to book the table five ...

 Reservations; https://www.plataformachurrascaria.com/plataforma/reservation.aspx

services
Address: 316 w 49th st. (Between 8:09 Avenues) / New York, NY, 10019
phone- 212- 245 0505
www.churrascariaplataforma.com
www.plataformaonline.com
FaceBook- Churrascaria Plataforma
Open daily from noon until midnight, with no gaps (Sundays and Mondays closed 23h)
Parking Conveniado- U $$ 12 (at 335 W 49 th Street in Worldwide Plaza Building)
The prices
* Lunch Rodizio Style Lunch- US $ 39,95- until 16h
* Salad Bar (only salads without meat) - US $ 29,95- Gourmet Lunch

* Dinner Caster Style Diner- US $ 62,95- Sunday 21 Pais- Day Comemoração- single price of dinner all day
On the other days:
* Gourmet Dinner Salad Bar- $ 49.95

* Children: $ 19.95 (six to ten years; US $ 5.95 (two to five years).
* Groups, corporate events and social parties: packages through consultations

Translated by Rachel Albert Barzilay, from São Paulo

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